Saradnici

Anaftin® Baby Teething Gel, gel za desni

Berlin-Chemie A.G.

Anaftin® Baby Teething Gel, gel za desni

Anaftin® Baby Teething Gel, gel za desni je bio-adhezivni oralni gel. Djeluje tako što se brzo formira nevidljivi sloj koji štiti desni od nelagode i boli. Njegovi prirodni sastojci pomažu u ublažavanju boli i crvenila zahvaćenih površina. Aplikator sadrži silikonske četkice koje nježno masiraju desni, omogućavajući ublažavanje nelagode i simptoma povezanih sa rastom zuba.

Anaftin® Baby Teething Gel, gel za desni ne sadrži lokalne anestetike, lijekove, alkohol niti šećer.

Anaftin® Baby Teething Gel, gel za desni prilikom primjene ne izaziva osjećaj žarenja i ima prijatan ukus banane.

Uputstvo za upotrebu:
Nanijeti dovoljno gela da se prekrije željena površina i lagano masirati desni aplikatorom. Poželjna je primjena nakon obroka a prije nego što beba zaspe, kako bi se omogućilo formiranje zaštitnog sloja i produžio period ublažavanja boli malog pacijenta. Koristiti onoliko često koliko je potrebno. Kapicu na zavrtanje vratiti na svoje mjesto nakon svake upotrebe. Ukloniti sve ostatke ovog proizvoda koji bi mogli biti smetnja narednom nanošenju gela.


Sastojci:
Aqua, polivinilpirolidon (PVP), maltodekstrin, propilen glikol, PEG-40 hidrogenizovano ricinusovo ulje, Aloe barbadensis, ksantan guma, aroma, kalijum sorbat, natrijum benzoat, dinatrijum EDTA, natrijum hijaluronat, ksilitol, cetilpiridinijum hlorid, gliciretinska kiselina, Crocus sativus.


Upozorenje:
Tubu Anaftin® Baby Teething Gel, gela za desni treba koristiti individualno, kako bi se izbjeglo prenošenje zaraze preko aplikatora i gela. Upotreba Anaftin® Baby Teething Gel, gela za desni je kontraindikovana kod svih pacijenata sa poznatom preosjetljivošću na bilo koji od sastojaka. Ako ste trudni, posavjetujte se s ljekarom prije upotrebe ovog proizvoda.

Pročitaj više